Love!

Make Work Awesome met Pieter de Lange

Kan een grote corporate organisatie zelforganiserend werken? Pieter de Lange, hoofd transitie en cultuur bij ABN AMRO, denkt van wel. Kijk het webinar hier terug.

Make Work Awesome is een serie maandelijkse webinars met inspiratie, tips en innovaties die jou helpen om het werk in jouw organisatie awesome te maken. Op deze pagina vind je de opname van het webinar met Pieter de Lange. Pieter was initiatiefnemer bij het implementeren van zelfsturing binnen ABN AMRO. Op 11 oktober 2018 ging hij in gesprek met Luuk Willems, één van de oprichters van het Semco Style Institute.

Pieter was één van de initiatiefnemers bij het implementeren van Semco Style binnen ABN AMRO Personal Banking. Hij coördineerde ons project bij ABN AMRO en is zeer enthousiast over het SEMCO gedachtegoed. Waarom hebben zij voor Semco Style gekozen? Hoe maak je zo'n ingrijpende transitie mogelijk bij een grote bank? Wij gingen op zoek naar de antwoorden. 

Een webinar waar de praktijk van zelfsturing in het bankwezen wordt toegelicht. Met kijkersvragen als: Hoe ben je in control zonder in charge te zijn? Hoe maak je deze transformatie binnen het management team? Hoe ga je om met kaders binnen de wetgeving? Een bijzonder leuk webinar met veel praktijkvoorbeelden!

Kun je geen genoeg krijgen van onze webinars? 

Bekijk hier onze voorgaande webinars:
Thijs van Noorden: Zelfsturend volleybal 
Martin Hersman: Fit en Energiek op de werkvloer
Sabine Uitslag & Joris Kuppens in het grote zorg webinar
Erwin van Waeleghem en de case van de politie in Leuven
Arthur Cremers en de case van Hollands Kroon
Joni Uhlenbeck van de Roos Advocaten
Erik Giebels van Arpa Learn Instituut

Deel dit artikel op social media