Love!

Make Work Awesome Met Thijs van Noorden

Thijs was betrokken bij het implementeren van zelfsturing bij het Zwolse eredivisie volleybal.

 

Make Work Awesome is een serie maandelijkse webinars met inspiratie, tips en innovaties die jou helpen om het werk in jouw organisatie awesome te maken. Op deze pagina vind je de opname van het webinar met Thijs van Noorden. Thijs is eredivisie volleyballer en heeft samen met collega's zelfsturing geïmplementeerd bij het Zwolse volleybal. Op 19 september 2018 ging hij in gesprek met Laura Jonker, één van onze Semco Style Consultants. 

Thijs was betrokken bij het implementeren van zelfsturing bij het Zwolse eredivisie volleybal. Nadat een grote sponsor besloot hun steun stop te zetten en nieuwe geldschieters zich niet aandiende besloten Thijs en collega's, geïnspireerd door Ricardo Semler, dat het tijd was voor een nieuwe aanpak.

Thijs is het hele land doorgegaan om spelers te vinden die in zijn eerste zelfsturende volleybal team wilde spelen, maar het is hem gelukt. Een team bestaande uit mensen die verlangen, talent en durf bij elkaar stimuleren aan de hand van het ''winnen'' model. Een model waar de volleybal club een eigen workshop van heeft gebouwd. Meer weten over de workshop? Check deze link of neem contact op met Thijs via thijsvannoorden@gmail.com. 

Volgende maand zijn we weer terug met een nieuw Make Work Awesome webinar. Deze keer is Pieter de Lange te gast van ABN AMRO. Inschrijven kan vanaf volgende week via onze website. 

Meer webinars!

Krijg je geen genoeg van onze webinar? Check dan ook:

Martin Hersman is fit op de werkvloer
Sabine Uitslag & Joris Kuppens in het grote zorg webinar
Erwin van Waeleghem en de case van de politie in Leuven
Arthur Cremers en de case van Hollands Kroon
Joni Uhlenbeck van de Roos Advocaten
Erik Giebels van Arpa Learn Instituut

Deel dit artikel op social media