Love!

Make Work Awesome Met Martin Hersman

Hoe creëer je gezonde gewoontes in het werkende leven? Bekijk het webinar.

 

 

Make Work Awesome is een serie maandelijkse webinars met inspiratie, tips en innovaties die jou helpen om het werk in jouw organisatie awesome te maken. Op deze pagina vind je de opname van het webinar met Martin Hersman. Martin is voormalig schaatser, managing partner bij Lifeguard en wellicht kent u hem nu als commentator bij Studio Sport schaatsen. Op 4 juli 2018 ging hij in gesprek met Arko van Brakel, Co-Founder en Chief Inspiration Officer van het Semco  Style Institute.

In Nederland zijn kinderen wereldkampioen zitten. Door het gebruik van smartphones en tablets hoeven we steeds minder vaak van de bank te komen. Gebruik jij ook je telefoon als wekker? En check je dan gelijk je email in bed? Ons brein staat de hele dag aan en draait overuren, dit kan niet gezond zijn voor onze mentale gesteldheid.

In dit webinar bespreken Martin en Arko wat de grootste obstakels zijn voor mensen om te beginnen aan een gezonder leven, hoe mensen ontmoedigd kunnen worden door hun omgeving en de druk van anderen en het belangrijkste: hoe creëer je gezonde gewoontes?

Kun jij geen genoeg krijgen van onze webinars?

Kijk dan ook: 
Sabine Uitslag & Joris Kuppens in het grote zorg webinar
Erwin van Waeleghem en de case van de politie in Leuven
Arthur Cremers en de case van Hollands Kroon
Joni Uhlenbeck van de Roos Advocaten
Erik Giebels van Arpa Learn Instituut

Deel dit artikel op social media