Love!

Semco Style Institute gaat verhuizen

Superblij zijn we met ons nieuwe onderkomen in gebouw Keynes aan de Hogehilweg 8 in Amsterdam Zuid-Oost. Er wordt nu hard gewerkt om ons kantoor in orde te maken; per 1 november trekken we er in. 

In het pand bevinden zich verschillende bedrijven én een gezellig café-restaurant waar Terry en Geraldine de scepter zwaaien. Kom je bij ons langs, dan ben je in ieder geval verzekerd van goede koffie en een lekkere lunch. Wij waren verkocht toen Geraldine al na ons eerste bezoek onthouden had hoe wij ons koffie en thee graag drinken... toen ook nog bleek dat de ruimte waar wij ons oog op hadden laten vallen voor ons aangepast kon worden, was helemaal duidelijk dat we hier welkom waren. De verhuizing vindt pas over een week of twee plaats, maar wij voelen ons hier nu al helemaal thuis!

Per 1 november is ons nieuwe adres dus:

Semco Style Institute
Hogehilweg 8
1101 CC Amsterdam Zuid-Oost

Farouk el Kodady tekent ons huurcontract

Van links naar rechts: Luuk Willems, Annemieke van Herk, José Deckers, Arko van Brakel, Farouk el Kodady, Nora Chouli van Merin (de verhuurder) en Koen de Boer. Hyke Zoon vierde het nieuwe onderkomen mee vanuit India en Ian Borges vanuit Brazilië.

Deel dit artikel op social media