Love!

Ondernemend Leidinggeven tijdens de Week van de Ondernemer

Komende week vindt het "Week van de Ondernemer" event op 9, 10 en 11 mei plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De naam zegt het al, tijdens deze dagen gaat het helemaal over ondernemerschap. Met keynotes van zeer aansprekende topondernemers en veel workshops om uit te kiezen. Natuurlijk zijn wij er dan ook bij. Onze eigen Luuk Willems, medeoprichter van het Semco Style Institute geeft elke dag twee workshops met als onderwerp: "Ondernemend Leidinggeven." Dus registreer je en komt dat zien! 

Waar gaat Luuk het over hebben?

Hoe voorkom je dat je van ondernemer manager wordt? Veel groeiende bedrijven trappen in de val: naarmate de organisatie groeit ben je veel tijd kwijt aan het aansturen van je team, in plaats van ondernemen. Luuk Willems laat zien hoe je tegelijkertijd je de bedrijfsresultaten verbetert en het werkplezier van je medewerkers én jezelf vergroot.

Luuk’s passie is het stimuleren van persoonlijk ondernemerschap en het afbreken van rigide organisatiestructuren die in de weg staan van betrokkenheid en prestaties. De trainingen die hij ontwikkelt staan dan ook in het teken van inspirerende en in de praktijk bewezen alternatieven voor het traditionele ‘command and control’ management. Luuk heeft een masterdiploma bedrijfswetenschappen van de Radboud Universiteit en studeerde Psychologie, Arbeid en Organisatie aan de Universiteit van Valencia.

Je moet uitgenodigd worden om toegang te krijgen tot de Week van de Ondernemer. Wil je graag aanwezig zijn, maar heb je geen uitnodiging ontvangen? Vraag dan hieronder je uitnodiging aan. 

Uitnodiging 

Deel dit artikel op social media